Kakao Criollo suszone ziarno Bio 250 g
Opis
Kakao Criollo suszone 250 g BIO
Kakaowiec właściwy (Theobroma cacao) należy do rodziny Malvaceae – ślazowatych. Występuje naturalnie w lasach tropikalnych Ameryki Południowej i Środkowej. Preferuje gorący klimat. Rośnie na żyznych glebach, w miejscach wilgotnych i cienistych. Jest szeroko uprawiany, a obecnie największe jego uprawy znajdują się w Afryce.
SKŁADNIKI
Kakao odmiany criollo, suszone, mielone 100%. Surowiec najwyższej jakości!
Część rośliny:
nasiona, orzechy
Kraj pochodzenia:
Peru
Zdrowie:
Prawidłowy cholesterol, Zdrowe serce, Przeciwutleniacze, antyoksydanty
Zastosowanie:
Wsparcie wydolności, Koncentracja, Pamięć, Energia, Odprężenie i nastrój
Kakaowiec właściwy (Theobroma cacao) należy do rodziny Malvaceae – ślazowatych. Występuje naturalnie w lasach tropikalnych Ameryki Południowej i Środkowej. Preferuje gorący klimat. Rośnie na żyznych glebach, w miejscach wilgotnych i cienistych. Jest szeroko uprawiany, a obecnie największe jego uprawy znajdują się w Afryce.
SKŁADNIKI
Kakao odmiany criollo, suszone, mielone 100%. Surowiec najwyższej jakości!
Część rośliny: | nasiona, orzechy |
---|---|
Kraj pochodzenia: | Peru |
Zdrowie: | Prawidłowy cholesterol, Zdrowe serce, Przeciwutleniacze, antyoksydanty |
Zastosowanie: | Wsparcie wydolności, Koncentracja, Pamięć, Energia, Odprężenie i nastrój |
Opinie o produkcie (0)